Hvorfor er ansigtstræning interessant?

Ansigtstræning er interessant, fordi du kan træne dine ansigtsmuskler. Veltrænede ansigtsmuskler påvirker dit humør og din sindstilstand til det bedre. Desuden sætter træningen fokus på dine ansigtsvaner og det ansigtssprog, du lærte, før du lærte dine første ord. Dette ”klansprog”, altså dit ansigtssprog, følger dig hele livet som et sprog, du mestrer.

Det kræver introduktion at lære FaceYoga, da du kan risikere at få flere rynker end dem, du prøver at træne væk, eller gennemføre formålsløst træning, hvis du ikke forstår principperne for træning af ansigtet. Når det er sagt, så er træning af ansigtsmusklerne både sjovt og let. Vil du have det optimale ud af FaceYoga, så kombiner det med ansigtsmassage, enten på en klinik eller med gør-det-selv metoden.

Face Yoga Introduktion – nr. 1

Face Yoga Introduktion – nr. 2

Face Yoga Introduktion – nr. 3

Face Yoga Introduktion – nr. 4

Face Yoga Introduktion – nr. 5

Face Yoga Introduktion – nr. 6

Face Yoga Introduktion – nr. 7

Face Yoga Introduktion – nr. 8

Face Yoga Introduktion – nr. 9

Flere øvelser

FaceYoga - Del 1

Opstramning af hals

Face Yoga - Del 2

Tungeøvelser

FaceYoga - Del 3

Kinderne

FaceYoga - Del 4

Øjenmuskulaturen

Hent et gratis FaceYoga træningshæfte

Download et lækkert træningsprogram, med mine 15 yndlings øvelser. I slutningen af hæftet, er der plads til at du kan skrive dine udvalgte øvelser ind. Start altid med 5 øvelser, så er det realistisk at du får trænet.

Download FaceYoga hæfte

Ved at downloade hæftet angiver du din email, du giver hertil tilladelse til at jeg må tilføje denne email til mit nyhedsbrev og skrive til den ved næste udsendelse.
Download pjece

Skriv din email