Hvorfor er ansigtsmassage interessant?

Ansigtsmassage er interessant, fordi den arbejder med din egen fysiologi. Massagen glatter og opstrammer din hud i ansigtet. Desuden mindsker ansigtsmassage poser under øjnene, små misfarvninger i huden, og den giver dit ansigt en bedre glød.

Det optimale for dig er at få en ansigtsmassage på en klinik en gang om måneden og samtidig selv massere dit eget ansigt hjemme hver eneste dag.

Ved du ikke, hvordan du skal massere ansigtet, kan du se nedenstående videoer for at blive inspireret. Du skal blot massere dit ansigt to minutter to gange dagligt. Det vil pleje ansigtets fascier (bindevæv), stimulere blodcirkulationen og mindske væskeophobninger i ansigtet. Langt de fleste tager alt for hårdt fat, så du skal vide, hvad du gør for at få det bedste resultat. Men pas på, ansigtsmassage er noget, du nemt kan blive afhængig af 😊

Optimer din ansigtspleje
afrens

Optimer din ansigtspleje
fugt

Optimer din ansigtspleje
øjencremer

Optimer din ansigtspleje
scrub og exfoliering

Optimer din ansigtspleje
udstyr

Hent et gratis Face massage træningshæfte

Download et lækkert træningshæfte med 9 forskellige teknikker til at arbejde med og pleje din hud, på daglig basis. Den øjeblikkelige effekt af ansigtsmassage skal være en følelse af velvære.

Download FaceMassage hæfte

Ved at downloade hæftet angiver du din email, du giver hertil tilladelse til at jeg må tilføje denne email til mit nyhedsbrev og skrive til den ved næste udsendelse.
Download pjece

Skriv din email