Face Reading – hvorfor det?

Der findes lige så mange grunde til at vælge at få en face reading, altså professionel feedback på dit ansigt, som der er mennesker. Vi er alle sammen forskellige, og der er ingen brugermanual, som passer på alle. Godt nok er face reading baseret på den traditionelle kinesiske medicin, mange menneskelige observationer og en del forskning, som prøver at afkode ansigtets budskaber, men det enkelte menneskes ansigt er unikt.

Min særlige styrke er, at jeg har et medfødt talent for at se, hvordan du bruger dit ansigt, hvilke ansigtsvaner du har og, hvilke folder du vælger at lægge dit ansigt i. Desuden kan jeg sætte ord på, hvem du oprindeligt er designet til at være eller, hvordan dit ansigt er blevet formet af dit liv. Jeg kan også hjælpe dig med at få fokus på eventuel træning af dine ansigtsmuskler og pleje af din hud (her er ikke tale om skønhedspleje men udelukkende om anatomi og fysiologi, da jeg er uddannet sygeplejerske)

Der er altid en masse at tale om, når vi først kommer i gang. Tro mig, det føles rigtig godt at få feedback på sit ansigt og lære sig selv lidt bedre at kende. Vi mennesker er nemlig forholdsvis tilbageholdende med at kommentere hinandens ansigter, og det er der er god grund til.
Charlotte Laulund
Face Reader

Forberedelse før face reading

Senest en uge før din face reading session skal du sende 4 fotos af høj kvalitet, til charlotte@facereader.dk, så jeg kan forberede mig på din konsultation.

De 4 fotos skal være taget:

  1. Forfra – neutral
  2. Forfra – smilende
  3. Profil venstre side med synligt øre
  4. Profil højre side med synligt øre

Dine fotos må helst ikke være selfies, da du ofte kigger på dig selv på en anden måde, når du tager en selfie, end når du kigger på andre. Har du ingen til at fotografere dig i nærheden, så sørg for at se direkte ind i kameraet, når du tager dine fotos. Send dem til mig i så god kvalitet og så tæt på som muligt. Det er jo kun dit ansigt (ikke din krop eller væggen bagved), jeg skal bruge. Sørg for at fjerne eventuelle hår, der dækker din pande, så jeg kan se hele dit ansigt.

Medsend gerne et par spørgsmål og overvejelser du har gjort dig vedrørende dit ansigt, som du ønsker, at jeg særligt skal fokusere på. Listen med eksempler på spørgsmål nedenfor kan måske inspirere dig, og den er i virkeligheden uendelig. Der er ingen grænser for, hvad du kan spørge mig om. Måske kan jeg ikke svare, men prøv mig – altså så længe det bare vedrører dit ansigt.

Eksempler på spørgsmål

Forberedelse før face reading

Du booker en tid igennem mit bookingsystem ved at klikke på knappen nedenfor. 

Betaling

Når du har booket en tid, bedes du overføre 1250 kr. til Mobilpay nr. 52712, og anføre dit navn og datoen for din booking.

Hvordan mødes vi?

Vi mødes på Zoom. Jeg sender dig en invitation til din face reading, så snart jeg har modtaget betalingen.

Fortrolighedsprincipper

En face reading er en peronslig sag og behandles med største diskretion. Jeg er uddannet sygeplejerske og derfor oplært i at håndterer tavshedspligt. Alt hvad der bliver sagt forbliver imellem os to.

Ansigtet er et meget privat område, selv om det er synligt hele tiden. Alle de fotos, du sender til mig, bliver uploaded til mit bookingsystem, som lever op til GDPR (cbitbooking.dk).

Fotos bliver efterfølgende slettet fra min inbox og fra mit kamera (hvis vi bruger det). Jeg bruger kun dine fotos under forberedelsen af din konsultation og under vores samtale.