I gamle dage var der i gennemsnit omkring 300 genkendelige ansigter i et menneskes liv. I dag er der vist ingen af os, som ikke kan genkende mindst 3000. Tænk bare på din eventuelle facebookprofil, de offentlige personer du vil genkende på gaden, og alle de mennesker du møder på dine arbejdspladser. Derfor er netop viden om ansigtet vigtig for dig, hvis du vil være bedre til at forstå dig selv, og til at sende klare budskaber til andre mennesker

Hvad er
Face Reading?

Vi er alle sammen face readere, vi læser alle sammen hinandens ansigter, det er bare ikke noget vi som oftest tænker så meget over. Det er derfor spændende at få sat nogle ord på det, som vi alle kan og gør hver eneste dag, nemlig at læse ansigter.

Dit ansigt er dit visitkort og fortæller noget om, hvem du er, og hvordan andre mennesker vil have tendens til at opfatte dig. Ansigtet er en form for projektion af dit indre selv. En slags hologram af den, du er designet til at være.

Ansigtet fortæller også noget om, hvordan du er ”landet” her på Jorden rent genetisk. Altså hvad der er dine stærke og svage sider. Dit ansigt siger også noget om dit helbred, din psyke, din tidsrejse, dine ansigtsvaner og, hvordan evt. kirurgiske indgreb vil kunne påvirke/har påvirket dig.

Man kan ikke gennemføre en personlig face reading, uden at være i dialog, da hvert eneste tegn kan fortolkes i meget forskellige retninger. Men viden om ansigtet kan give en større selvforståelse og inspiration til, hvordan man mere hensigtsmæssigt ser på sig selv, og på andre mennesker. Vi er alle sammen unikke, og det perfekte ansigt findes ikke. Lad dig inspirere til at få fokus på og større forståelse for dit og andres ansigt.

FaceReading er en gammel kinesisk videnskab, der har rødder i de 5 elementer – vand – træ – ild – jord og metal. Foredraget skitserer de mest basale kendetegn ved de 5 elementer, og viser dig, hvordan du kan begynde at se på ansigtet på en ny (gammel) måde. 

De fleste, der lader sig inspirer af den kinesiske Face Reading, får en helt anden opfattelse af, hvad der er smukt, spændende, lækkert eller interessant ved et ansigt.

Varighed: 45 min. + efterfølgende spørgsmål

Du kan booke et foredrag ved at skrive til: charlotte@facereader.dk eller ved at klikke på knappen nedenfor.

Foredrag om
de 7 universelle ansigtsudtryk

FaceReading – Ansigtssproget og de 7 grundudtryk

Ansigtssproget er det første sprog ethvert menneske lærer. Før du kan udtale dit første ord, kan du allerede kommunikere med dit ansigtssprog. Der er bare ikke mange, som gør sig ret mange tanker om, hvor meget ansigtet faktisk betyder. Dit ansigt er i bevægelse døgnet rundt og sender og modtager konstant signaler fra og til din hjerne om, hvad du tænker– føler – oplever.

Ansigtet genspejler direkte vores følelser, og vi mennesker har 7 grundlæggende ansigtsudtryk, der er universelle. Der er tusindevis andre ansigtsudtryk end de 7 universelle, samt ”lokale” dialekter til udtryk af følelser. Men vi har 7 udtryk som vi alle viser på samme måde, og som er forbundet med noget meget grundlæggende hos mennesket.

Det er spændende at få sat ord på disse udtryk. Ansigtet er nemlig som et ekkolod. Alt, hvad du sender ud, får du igen. Det er derfor en opbyggende og klog investering at bruge en time på at lære om de helt grundlæggende ansigtsudtryk, som vi mennesker er fælles om. På den måde kan du blive mere bevidst om, hvilket ansigtssprog du selv bruger, og derved blive bedre til at udtrykke dig selv og at aflæse andre menneskers ansigtsudtryk.

Varighed: 45 min. + efterfølgende spørgsmål

Du kan booke et foredrag ved at skrive til: charlotte@facereader.dk eller ved at klikke på knappen nedenfor.